Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Πνευματική εξόρμηση της «Σύναξης Νέων και Νέων Ζευγαριών» της ενορίας μας




Με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου η πνευματική εξόρμηση της «Σύναξης Νέων και Νέων Ζευγαριών» της ενορίας μας, με κεντρικό προσκύνημα την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος, όπου και προσκυνήσαμε την θαυματουργό εικόνα της Παναγίας μας.




Η εξόρμηση μας ξεκίνησε μετά τη Θεία Λειτουργία με κατεύθυνση το νησί της Λευκάδος πραγματοποιώντας ενδιάμεση στάση στη πόλη της Αμφιλοχίας.




Το προσκύνημα μας συνεχίστηκε στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Κατούνας, όπου μας υποδέχθηκε η φιλόξενη Καθηγουμένη αδελφή Μαρία, η οποία μας παρέθεσε μοναστηριακή τράπεζα. Στη συνέχεια τελέσαμε την Ακολουθία του Εσπερινού.






Τέλος μεταβήκαμε στην κωμόπολη της Κατούνας και στη συνέχεια επιστρέψαμε στο Αγρίνιο.
Σκοπός των πνευματικών αυτών εξορμήσεων είναι η πνευματική ωφέλεια των νέων ανθρώπων και η κατά Χριστόν συναναστροφή και ψυχαγωγία.





Ευχόμαστε στους νέους μας και στα νέα ζευγάρια να συνδεθούν  με τον Χριστό και να τον βάλουν οδηγό στο τιμόνι της ζωής και της οικογένειας τους, γιατί Αυτός είναι η πηγή του Αγιασμού και μας οδηγεί στον μοναδικό σκοπό μας που είναι η μετοχή μας στη Βασιλεία του Θεού.