Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών στην Ενορία μας



Με τη χάρη του Θεού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος διένειμε τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.
Επίσης το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στην ενορία μας πραγματοποιήθηκε διανομή σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με στόχο την άμεση υποστήριξη των μαθητών που έχουν πραγματική ανάγκη, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει για όλους με αξιοπρέπεια και χαμόγελο! Σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διανεμήθηκαν περισσότερες από 50 σχολικές τσάντες εφοδιασμένες με κασετίνες, τετράδια, είδη γραφής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας.
Κάθε μήνα η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος τροφοδοτούν με τα τρόφιμα του μήνα 50 οικογένειες. Η διανομή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.
Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται προς δόξα Θεού και για την ανακούφιση των πασχόντων αδερφών μας, μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Νεκτάριο Τριάντη.